Bemutatkozik: Mastic Vital Double Action!

Legyen részese a masztix használatának fejlődésének: Mastic Vital Double Action! Innovatív módszer az egészség két fronton történő javítására.

Mastic Vital Masztikaolaj és probiotikumok: Double Action – Khiosz masztikaolaj és probiotikumok

A Mastic Vital COMBICAP kapszulánk egy kapszulában egyesíti a természetes chiosi masztix olaj erejét a jótékony hatású probiotikumokkal, hogy maximális támogatást nyújtson szervezetének.

Masztixolaj

A tulajdonságairól évszázadok óta ismert chioszi masztixolaj most már könnyen fogyasztható (és használható) formában is elérhető. Nem kell többé cseppeket csepegtetni egy nagy üveg olajból. Az évszázados hagyományos bölcsességgel készített Chios mastic olaj most már könnyedén, kényelmes formában fogyasztható. Mondjon búcsút a terjedelmes olajos üvegekből való rendetlen csepegtetésnek.

Mastic olaj a Mastic Vital

Pontosan adagolt olaj HPMC-be kapszulázva az azonnali elérhetőség érdekében.

Probiotikumok

A probiotikumok fokozhatják a bélflórát, erősíthetik az immunrendszert és segíthetik az emésztést. Milyen probiotikumokat tartalmaz a Mastic Vital?

Lactobacillus plantarum és Lactobacillus rhamnosus

Ezek olyan probiotikus baktériumok, amelyek jót tesznek a bélrendszer megfelelő támogatásának, azaz az általános jó közérzetének. A probiotikus baktériumok létfontosságú szerepet játszanak a bél egészségének fenntartásában, hozzájárulva az általános jóléthez.

A Mastic Vital Double Action termékkel többé nem kell választania különböző termékek között – mostantól két világ legjobbjait kaphatja meg egy csomagban! Ne kössön többé kompromisszumot az egészségével, és adja meg neki a legjobbat, amit megérdemel.

Tapasztalja meg a Mastic Vital Double Action erejét az egészségesebb életért!

Mastic Vital: COMBICAP

Forradalmi HMPC kapszula a probiotikumok és a masztix egyidejű alkalmazására. Állandóan azt hallja tőlünk, hogy nem tanácsos a probiotikumokat és a masztixot egyszerre szedni. Mivel a masztix antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a probiotikumokkal egy kapszulában történő szedése nonszensz.

Itt a változás a masztika használatában!

De ez már nem így van: bevezetjük a COMBCAP-ot – kapszula a kapszulában. A kapszula forradalmi módon készült, és mi nagyon büszkék vagyunk rá. Egyesíti a külső kapszulában lévő masztixolajat és a belső kapszulában lévő probiotikumokat.

Végre egy kapszulában vehetek be masztixot és probiotikumot.

Hogyan működik tehát a kapszula a kapszulában? Egyszerű, mégis innovatív:

Bemutatkozik: Mastic Vital Double Action!
  • a külső kapszula masztixolajat tartalmaz: ez feloldódik a gyomorban.
  • a belső kapszula probiotikumokat tartalmaz: ezek feloldódnak a bélben.

Így a masztix és a probiotikumok keveredés nélkül jutnak el a rendeltetési helyükre, mint amikor a masztixport probiotikus porral együtt egy hagyományos kapszulában veszi be.

Miért szedje a Mastic Vital-t: Mastic Mastic Mastic Double Action: Double Action?

A Chios mastic a normál emésztési működéshez, a probiotikumok pedig a normál bélműködéshez.

További információra van szüksége

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, szívesen adunk tanácsot: Hogyan használja a masztixot? Melyik Masticlife masztix

kapszulát válasszam és miért alkalmasak Önnek?

  • info@masticlife.com

Gyakran ismételt kérdések

Mik azok a probiotikumok és prebiotikumok? Hogyan szedjük őket a masztikával?

A probiotikumok és a prebiotikumok az egészséges táplálkozás részét képezik, de különböző hatásuk és funkciójuk van a szervezetben.

  • A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, amelyek erősítik a bélflórát.
  • A prebiotikumok emészthetetlen szénhidrátok, amelyek táplálékul szolgálnak ezeknek a jótékony baktériumoknak.

Mastixot és prebiotikumokat szeretnék szedni: melyik étrend-kiegészítőt válasszam?

Ha a masztikot prebiotikumokkal együtt szeretné használni, akkor válassza a Mastic+ Prebiotikumot (160 kapszula). Vásárolja meg a Mastic+ Prebiotikumot itt.

Vagy a Mastic Comfort (28 tasak) – itt vásárolhatja meg.

Ha Ön a masztixot és a probiotikumokat szeretné választani és szedni, próbálja ki a Masticlife család új tagját, a masztixgumi-kiegészítőket: Mastic Vital Double Action. Vásárolja meg a Mastic Vital-t itt.

Bemutatkozik: Mastic Vital Double Action!