Természetes világ emésztéssegítő: masztix gumi

A Pistacia Lentiscus fa törzséből és vastagabb ágaiból kinyert gyantaszerű anyag, a masztix a Földközi-tenger aranykincse. Különösen a görögországi Chios szigetén nő bőségesen ez a növény, amely egyedülálló gyantás anyagot szolgáltat, amely ismert a potenciális egészségügyi előnyeiről és széles körű felhasználásáról az élelmiszer- és egészségiparban. A masztixot gyakran használják természetes étrend-kiegészítők, élelmiszerek és kozmetikumok összetevőjeként.

Természetes világ emésztési segédeszköz: Görögországból származó masztix gumi

Ma arra szeretnénk összpontosítani, hogyan jön létre egy ilyen étrend-kiegészítő görög masztixgumival. Megpróbálunk betekintést nyújtani a gyártási folyamatba, az első vágástól a forgalmazásig az elégedett ügyfelek számára, akik úgy találják, hogy a legjobb minőségű masztix segíti az emésztésüket és a jólétüket.

Tartalom

 • Gyűjtés
 • Tisztítás
 • Szárítás
 • Csiszolás és feldolgozás
 • Étrend-kiegészítők görög masztixgumival
 • Étrend-kiegészítők gyártása
 • Vizsgálat és minőségellenőrzés
 • Csomagolás és forgalmazás
 • A masztix gumi elégedett vásárlói

Masztifikátgyűjtés

A kiáramló gyantát a fákról, ágakról és a fák alatti területről gyűjtik. Ez kézi munka. A masztix termesztésének teljes folyamata általában májustól szeptemberig tart. A görög masztixfalvakban a gazdák szándékosan megsértik a fák kérgét, és hagyják, hogy a masztix kiszivárogjon.

Tisztítás

A betakarított masztixot ezután (a méretétől függően) megszűrik és megtisztítják, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket és más nem kívánt anyagokat.

Szárítás

A megtisztított masztixot ezután egy speciális helyiségben szárítják a maradék nedvesség eltávolítása és a hosszú eltarthatóság biztosítása érdekében.

A masztix őrlése és feldolgozása

A szárított masztixot tovább lehet dolgozni. Általában finom porrá őrlik, vagy apró darabok formájában is felhasználható. Az apró darabokat (könnyeket) méret szerint szétválogatják és csomagolják a további forgalmazás céljából. A masztixszakadások méretétől függően a felhasználásuk változó. A nagyobb kristályokat általában megrágják. A kisebbeket élelmiszer-összetevőként (pl. fűszerként) használják.

Természetes világ emésztéssegítő: masztix gumi

Görög masztixot tartalmazó étrend-kiegészítők

A mastixgumi kombinálható más természetes összetevőkkel vagy önmagában is felhasználható különböző étrend-kiegészítők előállításához. Az összetétel a termék tervezett felhasználásától és a kívánt tulajdonságoktól függ. A mi esetünkben a legjobb minőségű görög masztixot kombináljuk más természetes összetevőkkel, hogy az így kapott étrend-kiegészítők az egész emésztőrendszert támogassák. Nemcsak a gyomrot, hanem a beleket is.

Inulin

Az egyik anyag, amellyel a kapszulákban lévő masztixot kiegészítjük, az inulin. Ez támogatja a belek megfelelő működését.

Étrend-kiegészítők gyártása Masticlife

Hogyan működik a tényleges gyártási folyamat? A feldolgozott masztixot kapszulákhoz, tablettákhoz, porokhoz vagy folyékony készítményekhez adjuk az egyes étrend-kiegészítőkre vonatkozó előírásainknak megfelelően. Ez biztosítja, hogy a masztix praktikus és könnyen használható természetes étrend-kiegészítőként.

Masztikkapszuláink

Igényes vásárlóink számára vegán kapszulákat választottunk, mert úgy gondoljuk, hogy egy vegán kapszula (szemben az állati zselatinból készült kapszulával) jobban megfelel Önnek, ha Ön masztixot (egy fából származó anyagot) szeretne szedni. Ezért jelöljük kapszuláinkat vegánok számára alkalmasnak.

A masztix vizsgálata és minőségellenőrzése

Vizsgálatokat és minőségellenőrzést is végzünk, hogy a végtermék (Masticlife masztix kapszula) megfeleljen a biztonságosság és hatékonyság tekintetében megállapított normáknak és szabványoknak. Több mint 10 éve gyártunk masztix kapszulákat. És folyamatosan törekszünk arra, hogy a vásárlóink javára javítsuk étrend-kiegészítőinket.

Csomagolás és forgalmazás

Végül a masztixot tartalmazó természetes étrend-kiegészítőket csomagolják és forgalomba hozzák, ahol a fogyasztók számára elérhetővé válnak. A masztix kapszulákat buborékcsomagolásban vagy kartondobozban csomagolják azon vásárlók számára, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy minden egyes adag masztixot nem szennyezett környezetben vettek be. Egy másik lehetőség a nagyobb mennyiségű masztixkapszulát tartalmazó műanyag tartály megvásárlása. A megfelelő csomagolást azonban mindig úgy tervezték, hogy megvédje a masztixot a külső hatásoktól és biztosítsa hosszú eltarthatóságát.

Összefoglaló

Biztosítjuk az emésztőrendszeri táplálékkiegészítők gyártására és forgalmazására vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek való megfelelést. Ez biztosítja ügyfeleink számára a bizonyosságot, hogy a minőséget és a biztonságot az ő megelégedésükre biztosítjuk.

Elégedett ügyfelek

A masztix egy lenyűgöző természetes anyag, számos potenciális egészségügyi előnnyel. A természetes étrend-kiegészítők masztikával történő előállításának folyamata nagyon aprólékos, és számos fontos lépést foglal magában a végtermék minőségének és hatékonyságának biztosítása érdekében. A természetes étrend-kiegészítők kiválasztásakor fontos, hogy olyanokat válasszunk, amelyek minősített minőséggel és az összetevők ellenőrzött eredetével rendelkeznek.

Ezért a Masticlife az első és egyetlen választás vásárlóink számára.

És ezt köszönjük Önnek!

Gyakran ismételt kérdések

Milyen masztixot használ a Masticlife?

A Masticlife egy olyan vállalat, amely étrend-kiegészítőkre specializálódott, és a legmagasabb minőségű, Görögországból (Chios görög szigetéről) származó valódi masztixot használ. A Masticlife a Mastic Growers Association partnere, így garantálhatja a Chiosról származó masztix minőségét és eredetiségét.

Hol találok információt a természetes étrend-kiegészítők összetételéről és használatáról a masztikával kapcsolatban?

A masztix felhasználásával kapcsolatos részletes információk mindig megtalálhatók a csomagoláson, és a weboldalunkon is szerepelnek. Általános információk:

 1. Kövesse az adagolást a csomagoláson található utasításoknak megfelelően.
 2. A masztixot étkezés előtt 30 perccel (vagy 2 órával) étkezés után vegye be.
 3. A masztixot vízzel vegye be.

Hol vásárolhatom meg a Mastic gum?

A Masticlife termékeket online vásárolhatja meg a Masticlife webáruházban.

Tanácsra van szükségem a vásárlással kapcsolatban, hogyan léphetek kapcsolatba?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@masticlife.com. Hétfőtől péntekig 8:00 és 16:30 között érhet el minket.